Anonymous írta:
Lenne egy furcsa kérdésem. Mi az a SAC? Nyugodtan nézzetek h*lyének, de nem tudom. És milyen klub is ez egyáltalán? Merthogy semmi konkrétum nincs megadva róla! Szóval még ki kéne egészíteni, ill. pontosítani a fórumot egy kicsit.

Ne aggódj nem néz senki h*lyének, és szívesen el is magyarázom, hogy mi is a Neyusatsu~Gyõri Anime Klub pontosan
De kezdjük a SAC-cal:
A SAC az a Soproni Anime Club rövidítve. Elérhetõségük
http://sacclub.extra.hu
Ez a fórum pedig a Gyõri Anime klub hivatalos fóruma. (lásd fejléc.

)
Az anime pedig röviden ez:
"...Az anime a Japánból származó rajzfilmek Nyugaton használt összefoglaló neve. Japánban viszont a kifejezést a világ összes országából származó rajzfilmek gyûjtõneveként használják. De az anime nem csak egyszerûen rajzfilm, a filmszakma külön mûfajnak. Akárcsak a filmeken belül itt is vannak mûfajok és a célkorosztály a legtöbb mû esetében nem a gyereksereg, hanem gyakran a tinédzserek, fiatal felnõttek. De akad az animék között olyan is, amely kifejezetten az idõsebb korosztályt célozza meg. Vannak olyanok is amelyek nemek szerint célozzák meg célközönséget, pl. a célközönség a fiatal fiúk, vagy éppen a középiskolás lánysereg, esetleg a fiatal háziasszonyok. A célkorosztálytól, és persze a megcélzott elérni kívánt nemtõl függõen változik a mûfaj is a romantikus vígjátéktól, a robotos-harcolos mecha animékig. Szóval elég széles a paletta...
...Ami talán a "nem animés" közönségnek is mond valamit, az a nálunk is nagy sikerrel a mozikban is vetített Oszkár-díjjal is jelölt Chihiro Szellemországban, vagy a Vándorló palota. Az egyes adókon vetített rajzfilmekbe most nem másznék bele, de pl. a 80-as évek egyik nagy sikerû rajzfilmje a Nils Holgersson, vagy a Maja, a méhecske, is az animék sorába tartozik, lévén mindkettõ japán rajzfilm... "
Ha nem baj az egész cikkemet nem vágom be, majd felrakom valahova az oldalra, mert több oldal hosszú... De azt hiszem ennyibõl már sejthetõ, hogy mi is ez a klub.
A gyõri anime/manga(japán képregény elnevezése)/japán klultúra kedvelõk gyûjtõhelye. Bárkit szívesen látunk, akit érdekel a nyelv, az ország, vagy az anime és társai.
Probáltam a lényeget összefoglalni.
A fórum egyébként még relatíve friss, mivel eddig egy ingyenes fórumszolgáltatónál voltunk, csak ott voltak olyan korlátozások, ami miatt inkább feltelepítettem a lapra egy fórumscriptet. Ergo, még csak most csinálok hozzá egy csomó mindent, és nem vagyok idõmilliomos... De azért igyekszem.
Remélem sikerült kimerítõ és hasznos választ adnom.